Tüm Haşere İlaçlarında 1500₺ Üzerine Ücretsiz kargo | Stoktan Aynı Gün Kargoya Verilir | Haşere İlaçlarında %30'a Varan İndirimler | Sipariş Verin Haşerelerden Kurtulun! | Böcek İlacı, Fare Zehiri, Haşere İlacı İnternetten Veya Mağazadan Alınır, Ama Mutlaka Haşere Market'ten Alınır!.. | Haşere Market; Haşere Mücadele Uzmanı. | 25 Yıllık Malzeme ve Saha Tecrübemizle Hizmetinizdeyiz. |

Haşere Market Blog
Yayın Tarihi : 22.06.2024 18:10 | Güncellenme Tarihi : 27.07.2024 12:40 | Haşere İlaçları Yardım
Haşere İlacı Nereden Alınır? | Haşere İlacı Haşere Market ten Alınır!..

Haşere İlacı Nereden Alınır?

Böcek İlacı ve Fare Zehirleri Haşere Market'ten Alınır. Zira 100'lerce böcek ilacı, 100'lerce fare zehiri, kendi kategorilerinde tercihlerinize sunulmuş bir halde sizleri beklemektedir.

Konusunda uzman ziraat mühendisleri ve 25 yıllık haşere mücadelesi saha tecrübesi, haşere ilacı ve malzeme bilgisinin bir araya gelmesiyle sizler için en uygun haşere mücadele ürünlerini haşere türlerine göre kategorize ettik. Böylece evinizde iş yerinizde bahçenizde sorun olan haşere türüne özel kategorileri takip ederek en uygun ürüne erişebilirsiniz.

Her kategorinin üzerinde o haşere türüne ait haşereye özel bilgiler, mekana göre ilaçlama teknikleri, güvenlik tedbirleri, kategoriye ait haşere ilaçlarıyla ilgili malzeme bilgilerini bulabilirsiniz.

Örneğin, ana sayfamızda:

Haşere İlaçları >> Hamam Böceği İlaçları >> Kokusuz Hamam Böceği İlaçları kategori yolunu takip ettiğinizde, hamamböceği sorunlarınız için çözüme götürecek kokusuz böcek ilaçları karşınıza çıkacaktır. Ancak, kategorinin başında göreceğiniz üzre 'Hamam böceği ilaçları nasıl etki eder, Nerelerde Kullanılır?' ve 'Kokusuz Hamamböceği İlaçlarını Nasıl Kullanmalıyız, Nelere Dikkat Etmeliyiz?' şeklinde akordiyon-açılır kapanır bilgilendirme metinlerine de ulaşmış olacaksınız. Bu genel bilgiler yanında, tercih ettiğiniz böcek ilacına tıkladığınızda ürüne özel detay bilgilerini de bulacaksınız. 

Böylelikle Haşere Market'ten bir ürün satın alırken aslında bir ürünün satışına dair basit bir yolu izlemeyip, 25 yıllık bir saha, malzeme, ürün tecrübesininin getirdiği doğru ürünü seçme bilincine ve doğru ürünü doğru kullanma tekniklerine erişmiş olmaktasınız.

Yukarıda bahsttiklerimiz aynı zamanda 'Fare Zehiri Nereden Alınır?' sorusununda kendi içinde cevabı olacaktır.

Haşere Market, basit bir internet satıcısı değildir.

Haşere İlacı Nerede Satılır?

Haşere İlacı Haşere Market'te satılır. www.haseremarket.com sitemizden sipariş vererek tüm Türkiye genelinde kargo ile temin edebilir veya İstanbul/Bahçeşehir Mağazamızda tüm fare ve haşere sorunlarınız için tüm ürünleri bulabilirsiniz.

Bunun gibi, tüm Türkiye'de nitelikli haşere ilaçlarına erişimin ikinci adresi İlinizde, ilçenizde mevcut zirai ilaç bayileri olacaktır. Zirai ilaç bayileri aslen tarımsal ilaçlar yoğunlaşmış olmalarına rağmen, hemen aynı evsafta olması hasebiyle çevre sağlığı ilaçlarında da sorununuzu çözecek bilgi ve ürün kalemlerine sahiptirler.

Ülkemizde diğer bir haşere ilacı satılan nokta olarak eczahaneleri ve market raflarını verebiliriz. Ancak buralarda çok defa basit sınıfta, pratik kullanım amaçlı böcek ilaçlarını bulabilirsiniz. Aslen beşeri ilaçlar konusunda faaliyet gösteren eczahaneler, acil ve basit haşere sorunlarında da yardımcı olabilmek için pratik ürünleri raflarında bulundurmaktadırlar. Market rafları da aynı biçimde değerlendirilebilir.

Yukarıda bahsttiklerimiz aynı zamanda 'Fare Zehiri Nerede Satılır?' sorusununda kendi içinde cevabı olacaktır.

Haşere İlacı Fiyatları?

Haşere Market'te 100'lerce haşere ilacını, 100'lerce markayı ve her bir ilacın 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 litre, 5 litre gibi farklı ambalaj biçimini bulabilirsiniz. Bu böcek ilaçları, üretici firmanın fiyat politikasına, ambalaj biçimine göre farklı fiyatlarda sunulmaktadır.

Son kullanıcı olarak dikkatinizi çeken bir hususu da buradan cevaplayabiliriz. Her ikisi de -mesela- 'kokusuz karınca ilacı' olarak kategorize edilmiş ve 50 ml ambalajda olan bir ürün neden diğerinden daha pahalı veya ucuz olabilmektedir? Bunun başta gelen sebebi, iki ürünün muhtevasında kullanılan etken maddelerin uluslararası piyasada farklı fiyatlarda olmasıdır. Diğer bir husus ise, etken madde dışında formülasyon tipinin, viskosite vb kalite faktörlerinin yine fiyatı etkiliyor olmasıdır. Son olarak da üretici firmanın fiyat politikası diğer bir etkendir.

Yukarıda bahsttiklerimiz aynı zamanda 'Fare Zehiri Fiyatları?' sorusununda kendi içinde cevabı olacaktır.

Unutmayınız,

Haşere İlacı, Fare Zehiri, Haşere Mücadele Aletleri İnternetten veya Mağazadan Alınır; Ama Mutlaka Haşere Market'ten Alınır!..

 

 

Tavsiye Edilen Ürünler
- +

367,50 TL

- +

97,50 TL

- +
- +

457,50 TL

60,00 TL

112,50 TL

2.800,00 TL

- +

937,50 TL

21,00 TL

- +

790,50 TL

5.332,50 TL

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et