Tüm Haşere İlaçlarında 1500₺ Üzerine Ücretsiz kargo | Stoktan Aynı Gün Kargoya Verilir | Haşere İlaçlarında %30'a Varan İndirimler | Sipariş Verin Haşerelerden Kurtulun! | Böcek İlacı, Fare Zehiri, Haşere İlacı İnternetten Veya Mağazadan Alınır, Ama Mutlaka Haşere Market'ten Alınır!.. | Haşere Market; Haşere Mücadele Uzmanı. | 25 Yıllık Malzeme ve Saha Tecrübemizle Hizmetinizdeyiz. |

ÜRÜN FİLTRELE
20 Ürün Bulundu

Pireler İçin Kesin Çözüm | Kokusuz Pire İlacı Çeşitleri & Fiyatları Haşere Market'te.

Evde Pire Kokusuz Olarak Nasıl Yok Edilir? | Evde, Bahçede, Fabrikada Depoda, Bodrum-Sığınakda Kedi Yavruladı Pire Bastı; Ne Yapılmalı? | Kokusuz Kuş Biti-Akar İlacı ve İlaçlaması

Pire Mücadele Uzmanından, Ev İşyeri Bahçe Benzeri Tüm Yaşam Alanlarımızda Kokusuz Pire İlaçları ve İlaçlamasıyla İlgili Tüm Bilinmesi Gerekenler
Kokusuz Böcek İlacı Nedir? | Kokusuz Genel Amaçlı Bir Haşere İlacı Pire İçin Nasıl Kullanılmalıdır?

Yaşam alanlarımızda görülen haşereler içinde mücadelesi en zor 2 veya 3 türden biri pirelerdir. Pireler yaşam biçimleri, aşırı derecede yumurta dökmeleri, son derece süratli üremeleri ve haşere ilaçlarına karşı diğer bir kısım haşereye göre daha dirençli olmaları sebebiyle mücadelesi fazladan bilgi ve dikkat gerektiren haşere türleri içinde ilk sıralardadır.  Evde aşırı yaygınlaşmamış basit bir pire sorunu için bu kategoride aşağıda sunulan haşere ilaçlarını kullanabilirsiniz.Pire İlaçlamasında kullanılan ürünler tek etken maddeli haşere ilaçları olabileceği gibi, 2 veya 3 aktif maddeli haşere ilaçları da olabilmektedir. Elbette 2 veya 3 etken maddeli, içeriğinde tetramethrin ve pbo bulunan ürünler tek etken maddeli ilaçlara göre daha fazla avantaj sağğlayacaktır.

Pireye kesin çözüm nedir? | Kokusuz pire ilacı var mı? | En kuvvetli pire ilacı nedir? | Evde pireyi ne yok eder?Ancak haşere ilaçlarında öldürücü etkiyi sağlayan ana etken maddedir. İlave olarak terkibe giren tetramethrin, pbo gibi yardımcı aktifler öldürücü etken madde ile hedef haşere (burada hedef haşere piredir) arasında etkileşimi kuvvetlendirmek veya hızlandırmak içindir. Tetramethrin, irite edici, açığa çıkarıcı, haşereyi harekete geçmeye zorlayıcı sinerjisttir. Bu sayede, duvar içleri, süpürgelik aralıkları, fayans çatlakları gibi aralıklarda gizlenen haşereler açığa çıkarak, öldürücü etken madde ile temas eder ve berteraf olurlar. Pbo da benzer etkilere sahip bir sinerjist olmasına rağmen aslen uçkun haşere mücadelesinde ve açık alanda daha yarayışlıdır.

Bu ilave etken maddeler kokusuz ilaçları tam anlamıyla kokulu hale getirmese de, bir miktar koku arttıracak ve mekanda uzun süre kalınması durumunda hapşırma vb etkileri olabilecektir. Bu konuda daha fazla bilgi için 'Kokulu Böcek İlacı Nedir? 3 Etken Maddeli İlaçların Özellikleri Nelerdir? başlıklı yardım makalemize başvurabilirsiniz.

Bu bilgiler ışığında diyebiliriz ki; Evde pire ilaçlaması yapmak ve pire sorununu çözmek için tek etken maddeli ama aktif madde miktarı yüksek bir ürün tercih etmek uygun olabilecekken, öldürücü aktif madde miktarının düşük veya yüksek olmasına bakmadan içeriğinde tetramethrin gibi ikinci bir yardımcı etken madde bulunan bir böcek ilacını kullanmak bundan daha iyi olacaktır. 

Kokusuz Akrep İlacı kullanımının başarılı olmasının ilk şartı, haşere ilacını hedef haşereye ulaştırmaktır. Bu sebeple evimizde kokusuz haşere ilacı uygulamasıyla ilgili bazı hususlara dikkat etmemiz gerekmektedir. Pire için de kullanabileceğiniz tüm genel amaçlı kokusuz ilaçlarla ilgili daha fazla bilgi için 'Kokusuz Böcek İlacı Nedir? Nasıl Kullanılmalıdır?' isimli yardım makalemize başvurabilirsiniz.

Akar-Kuş Bitleri pirelerden farklı nitelikte haşereler olsa da, gerek ilaç biçimleri ve gerekse ilaçlama teknikleri açısından aynı şartları haizdir. DOlayısıyla kendi bağlamı içinde kaldıkça yukarıda pireler için bahsedilenler kuş bitleri-akarlar içinde geçerlidir.

Evde Kokusuz Pire İlaçlamasıyla Kesin Çözüme Ulaştırıcı bir uygulama nasıl yapılmalıdır? sorusunun cevabını ise bir sonraki 'kokusuz pire ilaçlarını kullanırken nelere dikkat etmeliyiz? Evde Pire İlaçlaması Nasıl Yapılmalıdır?' başlıklı açılır-kapanır bilgi sekmesine başvurabilirsiniz.

Evde Pire İlaçlaması Nasıl Yapılmalıdır? | Kokusuz Pire ilaçlarını kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Haşere Market Olarak sitemizde 'tarım ilaçları' satılmamaktadır. Tüm ürünler Sağlık Bakanlığı Ruhsatlı 'halk sağlığı' sınıfı ilaçlardan oluşmaktadır. Ev, İşyeri vb insan yaşam alanlarında tarım ilaçlarının kullanılması yönetmelikçe yasaklanmıştır.

Not: Sitemizde satılan Pire İlaçları doğrudan mekan ve alan ilaçlarıdır. Hayvan sağlığı ilacı değildir. Hayvanların üzerine doğrudan uygulanan pire ve parazit ilaçlarını veteriner hekimlik ürünleri satan mağazalardan temin edebilirsiniz.

Haşere İlaçlarını kullanırken İlk dikkat edilmesi gereken husus güvenliktir. İlaçların ve ilaçlama yaptığınız bölgelerin çocuklar ve hedef dışı canlılar (kedi köpek vb evcil hayvanlar) erişiminden uzak olduğundan emin olunuz. Diğer bir dikkat edilmesi gereken husus, pire ilaçlarına mümkün olduğu kadar temastan kaçınmaktır. Bunun için plastik eldiven kullanabilirsiniz.

Tüm ilaçlar için ürün üzerinde kullanım ve dozajlama ibareleri verilmiştir. Bunları okuyunuz ve bu ibarelere uyunuz. Haşere Market olarak bizim profesyonel uygulayıcı tavsiyemiz tüm pire ilaçlarını uyguladıktan sonra mekanı en az 2 saat kapalı tutup ardından açıp havalandırıp temizlik yaparak girmenizdir.

Son bir husus olarak, Pire Mücadelesinde doğru ürünü doğru ve yeterli miktarda doğru bölgelere uyguladığınızdan emin olunuz. Haşere mücadelesinde en önemli husus ne kadar pahalı veya ucuz olduğuna bakmadan bir ürünü satın almak değil, onu doğru kullanmaktır.

Evde Pire İlaçlaması Nasıl Yapılmalıdır?

Bir önceki bilgi sekmesinde pire ilaçlamasının diğer haşere türlerine göre daha farklı bir uygulama tekniği gerektirdiğinden bahsetmiştik. Şimdi bunu izah edelim.

Pirelerden Tamamen Kurtulun | Pire ilaçlamadan kaç saat sonra eve girilir? | Kokusuz Pire İlaçlamaÖncelikle Haşere Market'ten almış olduğunuz pire için tavsiye edilen veya sizin tercih ettiğiniz bir ürünün üzerindeki talimatları okuyor ve bunlara dikkat ediyoruz. Ardından ürünün üzerinde belirtilen müktarlarda su ile çoğaltarak pire ilaç karışımımızı hazırlıyoruz. (Bazı markalarda ürün üzerinde pire resmi olmayabiliyor. Bu onun pireye karşı etkisiz olduğu anlamına gelmiyor. Genel amaçlı haşere ilaçları temelde tüm haşereler için çalışır. Etikette görünmemesi etken maddenin yetersizliğinden değil, üretici firmanın bu ürün için satış stratejisi olarak farklı talep grubunu hedeflediği anlamına gelebilmektedir. Ancak yine de tercih siz müşterilerimizindir ve üzerinde pire ibaresi olan bir ürünü de tercih edebilirsiniz.) Eğer ürün etiketinde pire için dozajlama verilmediyse, en yakın haşere olarak, tahtakurusu, hamam böceği vb dozajlamaları kullanılabilir. Temelde ise genel olarak her 50 ml ilaç 5 litre su ile çoğaltılarak kullanılabilir. Çok yoğun bir alan söz konusu ise dozaj 2 katına çıkarılabilir. Ancak daha yüksek yapmayın, faydası olmadığı gibi risk almış olursunuz.

Hazırladığımız ilaçlı karışımı bir pülverizatör pompa-püskürteç vasıtasıyla evde veya benzeri mekanda, dolap altları dolap arkaları, eşya altları eşya arkaları gibi alanlara ilacı ulaştırmaya çalışarak uyguluyoruz. Burada çok fazla ilaç sıkmaya gerek yoktur. Tarif olarak yapacağımız ilaç püskürtme biçimini 'çiğ yağmış gibi' olarak tanımlayabiliriz. Mekanda tüm bu eşya alt ve arkalarının ilaçlaması bittikten sonra, insan beli hizası altındaki -mümkün olan- her yeri (koltukların üzerini, zemini, halıların üzerini vb) yine çiğ yağmış gibi ilaçlıyoruz. Bunu yaparken püskürteç ile önümüzü ilaçlıyorsak ileri doğru yürüyerek ilerlemeyelim. zira bel hizasından havaya sıktığımız ilaç yavaşça zemine doğru inecektir. Bu inme esnasında biz ileri doğru gidersek, sıktığımız ilacın içine girmiş oluruz. Onun yerine ilaçlamada geri geri yürüyerek ilerleyelim. Bu bizi ilaca maruz kalmaktan koruyacaktır. Yani mekanı ilaçlamaya, giriş kapısına en uzak noktadan başlayalım ve geri geri ilerleyerek en son kapıdan çıkıp gidelim. Burada ilacı çiğ yağmış gibi uygulayalım ve ilaçlanmamış alan bırakmamaya çalışalım. Bunu yapmamızdaki ilk sebep, bizim ilaçla ulaşamadığımız bölgelerde bulunan pireler olabilir. Bunlar 2 veya 3 etken maddeli ilaçların içinde bulunan tetramethrin ve pbo gibi sinerjist yardımcılar sebebiyle harekete geçmeye zorlanacak ve yerlerinden çıkacaklardır. Biz ilaçlamamızı sağlıklı bir biçimde yapıp mekanı kapatıp gittikten sonra da bu pireler bu sinerjistlerin etkileri sebebiyle harekete geçeceklerdir. İşte istediğimiz budur ki; pireler zıpladıkları zaman ilaçsız bir yere düşmesinler ve ilaçla temas edip bertaraf olsunlar. 

İlaçlamayı yaparken dikkat etmemiz gereken hususlardan biri, hassas yüzeyler, elektronik aletler, televizyon bilgisayar ekranları gibi dayanıksız alanlara ilacın gelmesini engellemek olmalıdır. Bunun dışında, bazı koltuk, halı benzeri kumaş yüzeyler de dayanıksız ve su temas etse bile leke kalan yapıda olabilmektedirler. Aynı durum ahşap, hatta taş parkelerde bile olabilmektedir. Çoğu bu neviden eşya için böyle bir sorun olmamaktadır. Ancak evinizdeki eşyaların tabiatlarını siz bilmektesiniz. Böyle olan eşyalar var ise bu duruma dikkat ediniz. 

Pire İlaçlamasından Sonra Yapılması Gerekenler Nelerdir? | Pire İlaçlamasından Sonra Temizlik Nasıl Olmalıdır?

İlaçlamadan sonra mekanı en az 2 saat kapatıyoruz. Ardından açıp havalandırıp temizlik yaparak giriyoruz. Bu temizlik mekanın ve sizin hassasiyetlerinize göre muhtelif derecelerde yapılabilir, bu size kalmış. Ancak bizim ilaçlama ile ilgili temizlik açısından belirtebileceklerimiz şunlar olabilir: Yerlerin paspaslanması, halı koltuk vb tüm eşyaların önce elektrik süpürgesiyle çektirilmesi ve ardından ıslak bezle silinmesi (elektrik süpürgesiyle tüm ulaşabildiğiniz her yeri çektirin. Bu, ölü pirelerin, olası pire yumurta velarvalarının ve hatta pire ölmüş olsa bile batınında bulunan yumurtalardan yeni pire doğabilme ihtimalinin önüne geçecektir) birinci dereceden temas ettiğimiz yiyecek, içecek alet ve eşyalarının temizliği yapılmalıdır.

Pire İlaçlaması Yapıyorum Ama Bitmiyor, Tekrar Başlıyor Sorunsalı!..

Evimizi pire için ilaçladık, üstelik Haşere Market direktiflerine ve ürün kullanım bilgilerine riayet ederek bunu doğru biçimde yaptık. Şimdi bir yol ayrımındayız:

Haşere Market Uzman Tavsiyesi olarak bundan sonra yazacaklarımız interneti çöplük haline getiren bilgi kirliliğine nisbetle Haşere İlacını neden haşere market'ten almalısınız hakkaniyetine de ışık tutucudur. 

İlk ilaçlamadan sonraki 2-3 gün 1 haftalık zaman diliminde mekanda bir daha pire görmediğimizi varsayalım. Bu pire ilaçlamasını doğru yaptığımızı gösterir. Fakat Haşere Market tavsiyesi odur ki, pire ilk ilaçlamada bitmiş olsa dahi yaklaşık 1 hafta-10 gün sonra aynı biçim bir ikinci ilaçlama daha yapalım. Ola ki, biz ilaçlamayla tüm pirelere, pire yumurtalarına vb ulaşamamış olabiliriz. ve yaklaşık 1 hafta sonra yumurtalardan çıkan pireler ergin olup tekrardan çiftleşme ve üreme sürecine geçebilirler. Bunu pire popülasyonu belli bir yoğunluğa ulaşıncaya kadar farkedemeyiz. Pire popülasyonu bizim fark edeceğimiz yoğunluğa ulaştığında ise iş işten geçmiş olur ve biz en başa tekrar dönmüş oluruz. İşte bu döngüyü kırmak için pire bitmiş olsa bile yaklaşık 1 hafta sonra ikinci bir uygulama yapalım, bu bizi garantiye alacaktır.

Dahası, birinci ilaçlamadan sonra son derece azaldı ama bitmedi; 2-3 gün 1 hafta sonra ikinci ilaçlamayı yapalım. 2. İlaçlamada tümüyle bittiğine kani olduk; yine baştaki söylediğimize dönelim ve pire bitmiş olsa bile bir hafta sonra 2. bir tedbir uygulaması yapalım. Çok istisnani durumlarda, depo, bodrum, sığınak vb alanlarda kedi yavrulaması gibi aşırı pire üreten sorunlarda 3. uygulama da gerekebilirse de, basit ev pire sorunlarında eğer 3 uygulama gerekiyor ise, diyeceğimiz o ki, ya yanlış ürünü kullanıyorsunuz, ya dozajlama veya uygulamada bir hata yapıyorsunuz. Ancak istisnai durumlar olarak bahsettiğimiz haller farklıdır. 

Akar-Kuş Bitleri pirelerden farklı nitelikte haşereler olsa da, gerek ilaç biçimleri ve gerekse ilaçlama teknikleri açısından aynı şartları haizdir. DOlayısıyla kendi bağlamı içinde kaldıkça yukarıda pireler için bahsedilenler kuş bitleri-akarlar içinde geçerlidir.

İstanbul ve ilçelerinde uzman ziraat mühendisleri kontrolünde profesyonel pire ilaçlama hizmeti almak için bize ulaşın.

Kokusuz Pire İlaçları

202,50 TL

547,50 TL

645,00 TL

6.262,50 TL

82,50 TL

4.755,00 TL

- +

487,50 TL

- +

1.012,50 TL

1.320,00 TL

510,00 TL

772,50 TL

82,50 TL

510,00 TL

6.052,50 TL

577,50 TL

2.745,00 TL

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et