Tüm Haşere İlaçlarında 1500₺ Üzerine Ücretsiz kargo | Stoktan Aynı Gün Kargoya Verilir | Haşere İlaçlarında %30'a Varan İndirimler | Sipariş Verin Haşerelerden Kurtulun! | Böcek İlacı, Fare Zehiri, Haşere İlacı İnternetten Veya Mağazadan Alınır, Ama Mutlaka Haşere Market'ten Alınır!.. | Haşere Market; Haşere Mücadele Uzmanı. | 25 Yıllık Malzeme ve Saha Tecrübemizle Hizmetinizdeyiz. |

Haşere Market Blog
Yayın Tarihi : 09.09.2024 09:50 | Güncellenme Tarihi : 09.09.2024 10:09 | Karasinek İlacı Yardım
Toz ve Granül Karasinek İlaçları - Etkili Karasinek Mücadele Yöntemleri

Toz ve Granül Karasinek İlaçları Nelerdir?

Bu makalede karasinekler için özel olarak üretilmiş toz, granül ve sıvı formdaki ürünlerin ve karasinek larvasit ilaçlarının yapıları ve özelliklerini bulacaksınız. Bu ürünlerin genel alanlarda ve özellikle hayvan besihaneleri, ahırlar, açık ve kapalı alanlarda kullanım ve uygulama biçimleri ve başarı ipuçlarını ise Granül Karasinek İlaçları Nasıl Kullanılır? başlıklı makalemizde bulabilirsiniz.

Karasineğe özel ürünler kategorimize bu linkten

Karasinek Larvasitlerine bu linkten ulaşabilir sipariş verebilirsiniz.

Toz ve granül formdaki karasinek ilaçları, özellikle sineklerin yoğun bulunduğu bölgelerde kullanıma uygun, etkili haşere kontrol ürünleridir. Toz karasinek ilaçları, çöplükler ve gübre yığınları gibi karasinek üreme alanlarında uzun süre kalıcı etkisiyle tercih edilir. Granül karasinek ilaçları ise karasineğe özel olarak üretilmiş ve sinekleri çekici feromonlarla donatılmış ürünlerdir.

Toz Karasinek İlaçları

Toz formdaki ilaçlar, genellikle kokusuz ya da kokulu haşere ilaçları gibi etki gösterir. Bu ilaçlar, toz formunda direkt uygulanabildiği gibi suyla karıştırılarak püskürtme şeklinde de kullanılabilir. Çöplükler, gübrelik alanlar gibi sineklerin yoğun olduğu yerlerde etkilidir.

Granül Karasinek İlaçları

Granül karasinek ilaçları, sinekleri çekici feromonlar ve aktif maddelerle formüle edilmiştir. Sinekler için özel olarak üretilmiş olan bu ilaçlar, genellikle şu şekillerde uygulanır:

  1. Su ile eritilip püskürtme yöntemiyle.
  2. Fırça ile yüzeylere sürülerek.
  3. Çekici sinek tuzakları hazırlayarak.

Bu ilaçlar, büyük açık alanlarda değil, restoranlar, ahırlar, çiftlikler ve bahçeli evlerde hedefe yönelik kullanıldığında daha verimli sonuçlar verir.

Kokusuz Sıvı Karasinek İlaçları

Kokusuz sıvı formdaki karasinek ilaçları, granül ilaçlardaki tüm etkileri içerir ancak granül formda eritme işlemi gerektirmeyen sıvı halde sunulmuştur. Kullanımı kolay olan bu ilaçlar, karasineklere yönelik etkili çözümler sunar. Ancak, bu ürünleri klasik kokusuz sinek ilaçlarıyla karıştırmamak gerekir.

Karasinek Larvasit İlaçları

Larvasit karasinek ilaçları, sineklerin larva aşamasında, yani henüz ergin hale gelmeden mücadele edilmesi için üretilmiştir. Ahır, çöplük, foseptik gibi sinek üreme alanlarında kullanılarak larvaların gelişimini durdurur ve sinek popülasyonunu azaltır. Ergin karasinek ilaçlarıyla kombine edilerek kullanıldığında en etkili sonuçlar elde edilir.

Tavsiye Edilen Ürünler

232,50 TL

- +

232,50 TL

- +

6.900,00 TL

- +

6.915,00 TL

- +

3.600,00 TL

- +

810,00 TL

- +
- +

4.912,50 TL

3.990,00 TL

405,00 TL

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et