Tüm Haşere İlaçlarında 1500₺ Üzerine Ücretsiz kargo | Stoktan Aynı Gün Kargoya Verilir | Haşere İlaçlarında %30'a Varan İndirimler | Sipariş Verin Haşerelerden Kurtulun! | Böcek İlacı, Fare Zehiri, Haşere İlacı İnternetten Veya Mağazadan Alınır, Ama Mutlaka Haşere Market'ten Alınır!.. | Haşere Market; Haşere Mücadele Uzmanı. | 25 Yıllık Malzeme ve Saha Tecrübemizle Hizmetinizdeyiz. |

Haşere Market Blog
Yayın Tarihi : 24.06.2024 09:55 | Güncellenme Tarihi : 21.07.2024 14:29 | Hamam Böceği İlacı Yardım
Jel Böcek İlaçları Kalorifer Böceği İçin Nasıl Kullanılır?

Kalorifer Böcekleri İçin Jel İlaç Nasıl Kullanılır?

Kalorifer böceği, hamam böceğinin bir alt türü (veya daha doğru bir tanımla halk arasında Alman Hamam Böceğine verilen isimdir.) Aşağıda jel hamam böceği ilaçlarının kalorifer böceği ilaçlamasında nasıl kullanılacağını, jeli hangi bölgelere uygulamak gerektiğini, kalorifer böceği ile diğer hamam böceği türleri arasındaki yaşam tarzı farkından dolayı jel ilacı uygulamada ortaya çıkacak yöntem farklılıklarını ve kalorifer böceği için jel ilaca dair diğer tüm detay bilgilerini bulabilirsiniz.

Ayrıca makalenin sonunda, kalorifer böceği ilaçlaması için jel böcek ilacının nerelere damlatılması gerektiğine dair resimli ve açıklayıcı bir tarif de bulacaksınız.

Jel Böcek İlaçlarıyla İlgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa Hamam Böceği-Kalorifer Böceği Jeli Nedir? başlıklı makalemize de başvurabilirsiniz.

  1. KALORİFERBÖCEĞİ JELİ'ni Tozsuz yağsız ve silinmeyecek yüzeylere uygulayınız.
  2. Kalorifer Böceği (Blatta Germanica-Alman Hamam Böceği) bir hamam böceği türüdür. Siyah-Koyu kahve olan hamam böceği türlerine göre ilaçlamanın biçimini değiştirecek en önemli özelliği, kalorifer böceklerinin dikey yüzeylerde, duvarlarda yürüyebilmeleridir. Dolayısıyla zeminde hareket edebilen hamam böceği türlerine göre kalorifer böceği türlerinde kullanılacak ilaç aynı (HAMAM BÖCEĞİ JELİ) olsa bile uygulamanın biçimi farklı olacaktır.
  3. Kullanıma hazır bir şırınga içinde gelen ürünün arkasından bastırınız, ucundan krem biçiminde jel çıkacaktır. Ortalama 0,01 gram (yaklaşık toplu iğne başı kadar) civarında damlalar olarak uygulayınız. Daha büyük damla daha çok iş yapmaz, ziyan etmiş olursunuz. Bir bölgede çok yoğun kalorifer böceği popülasyonu varsa, ortaya büyük bir damla damlatmak yerine, aynı miktar damlayı küçük olarak o civara değişik bölgelere bırakınız. 
  4. KALORİFERBÖCEĞİ JELİ'ni aşağıda ürün görsellerinde verdiğimiz resimli jel ilaç uygulama tarifinde gösterilen noktalara ve bölgelere uygulayınız. Resimde temsili bir mutfak alanı verilmiştir. Diğer odalar veya bölgelerde de resimde gösterilen bölgelere ait ilaçlama mantığını kullanarak uygulamanızı yapabilirsiniz.
  5. KALORİFERBÖCEĞİ JELİ damlatıldığı yerde yaklaşık 2 ay (saha ilaçlama tecrübelerimize göre 1 ay civarı) aktifliğini korur. Bundan kasıt şudur, jel damlası 2 belki 3 ay dahi öldürücü aktif maddesi itibarıyla yemi tüketen kaloriferböceklerini öldürmeye devam eder. Ancak çevresindeki kaloriferböceklerini kendisine çeken ve yemi yemesini sağlayan çekici feromon ve gıda türevi ajanlar zaman içinde zayıflamaktadır.
  6. Resimli kaloriferböceği ilaçlama tarifinde görüldüğü izere, jeli dolap kapak menteşelerine birer damla, buzdolabı, bulaşık makinası benzeri eşyaları çekerek altlarındaki fayansta oluşan tozu kiri temizledikten sonra, alt zemine değişik noktalara 4-5 damla, varsa arka ve yan duvarlarına aynı biçimde 4-5 damla uygulayınız. Aynı biçimde mutfak tezgah altlarına, tabak benzeri eşyaları koyduğunuz rafların arka dip köşelerine uygulayabilirsiniz. KALORİFERBÖCEĞİ JELİ buharlaşmadığı için çevresindeki ilaçlara bu yolla bulaşma riski taşımaz.
  7. KALORİFERBÖCEĞİ JELİ ilaçlama resimli tarifine dikkat ederseniz jel damlalarını zaten günlük temizlik gerektirmeyen bölgelere uygulamanızı gösteriyor. Haliyle jel damlalarını silmeniz gerekmez. 
  8. Kalorifer böceğinin yoğun olduğu mekanlarda, restaurant, gıda imalatı vb mekanlarda, ilk uygulamadan sonra kalorifer böceği tükenmiş olsa bile yaklaşık 20 gün sonra resimde gösterilen yerlerin hepsini veya biraz daha sadeleşerek, risk olabileceğini düşündüğünüz noktaları göz önünde bulundurarak tekrar ilaçlayınız. Bu yumurtadan çıkacak gelecekteki kalorifer böcekleri için hazır bir ilaçlı alan sağlayacak ve yaptığınız uygulamada kalıcı bir çözüm sağlamanıza yardımcı olacaktır.

 Kalorifer Böceği (Alman Hamam Böceği-Blatta Germanica) için kullanabileceğini en etkili ve Haşere Market tarafından sahada denenmiş jel ilaçlarını Haşere İlaçları >> Kalorifer Böceği İlaçları >> Jel Kalorifer Böceği İlaçları Kategorisinde bulabilirsiniz. 

Ayrıca bu sayfanın aşağısında Kalorifer böceği için kullanabileceğiniz jel ilaçları tavsiye olarak sizler için bir araya getirdik.

Unutmayınız,

Kalorifer Böceği İlacı İnternetten veya Mağazadan Alınır; Ama Mutlaka Haşere Market'ten Alınır!..

kalorifer böceği jel ilacı, kalorifer böcekleri için jel fiyatları, kalorifer böceği jeli nasıl kullanılır

Tavsiye Edilen Ürünler

82,50 TL

- +

142,50 TL

240,00 TL

52,50 TL

157,50 TL

232,50 TL

60,00 TL

45,00 TL

150,00 TL

105,00 TL

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et