Tüm Haşere İlaçlarında 1500₺ Üzerine Ücretsiz kargo | Stoktan Aynı Gün Kargoya Verilir | Haşere İlaçlarında %30'a Varan İndirimler | Sipariş Verin Haşerelerden Kurtulun! | Böcek İlacı, Fare Zehiri, Haşere İlacı İnternetten Veya Mağazadan Alınır, Ama Mutlaka Haşere Market'ten Alınır!.. | Haşere Market; Haşere Mücadele Uzmanı. | 25 Yıllık Malzeme ve Saha Tecrübemizle Hizmetinizdeyiz. |

7 Ürün Bulundu
Evde, Bahçede, Hayvan Barınakları ve Ahırlarda, Çöplük Bölgelerinde Karasineklere Kesin Çözüm İçin Tüm Kara Sinek İlaçları Haşere Market'te.

En Etkili Kara Sinek İlaci Fiyatları ve Çeşitleri | Bahçede Kara Sinek İlaçlaması Nasıl Olmalıdır? | Ahırda Karasinek İstilası Var, Ne Yapmalıyız? | Kara Sinek Neden Bitmiyor; Neyi Yanlış Yapıyoruz?

Evlerimizde, Ahırlarda, Restaurant-Cafe Açık Alanlarında Kara Sinekler İçin Yapılması Gerekenlere Dair Açık Bilgiler ve Çözüm Önerileri
Karasinek ilaçları nelerdir? Karasinek ilacı seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Sitemizde Karasinek İlaçları Kategorisinde Karasinek ilaçlaması için kullanılabilecek ürünleri tasnif ettik. Bunu yaparken teknik tasnif ve ayrımlar yerine uygulayıcının mekanın ve benzeri şartların gerektirdiği biçimde bir yol izlemeyi tercih ettik. Tavsiye niteliğinde Karasinek ilaçlarını Kokusuz Karasinek İlaçları | Kokulu Karasinek İlaçları | Toz Granül Karasinek İlaçları | Karasinek Mücadele Ürünleri | başlıkları altında topladık.

Karasinek ne öldürür? | Karasinekler nasıl yok edilir? | Kara sineği hangi ilaç öldürür? | Karasinek ilacı hangisi? Kara Sinek Türleri hakkında biraz daha bilgi isterseniz Bayer-Envu Haşere İlaçları İnceleme: Sinekler ve Karasinekler Hakkında başlıklı makalemizden yardım alabilirsiniz.

Kokusuz Karasinek İlaçları | Kokusuz sıvı konsantre Karasinek ilaçları sağlık ve güvenlik açısından kokulu ilaçlara nisbetle özellikle iç mekanlarda ilk tercih edilebilecek ürünlerdir. Genellikle kosantre formda ve su ile çoğaltılarak kullanılan ürünlerdir. Sıkıldıkları bölgelerde silinmedikleri sürece kalıcı koruyucu olarak çalışmaya devam etmeleri kokulu Karasinek ilaçlarına göre diğer bir ayırıcı özellikleridir. Açık ve Kapalı alanlarda Karasinek İlaçlaması için kullanılabilirler. Kokusuz olarak tasnif ettiğimiz ürünler su bazlı olmaları sebebiyle ortamda haşere ilacı kokusu bulunmaz. Ancak türlü hassasiyetteki bünyeler açısından tamamen kokusuzdur anlamı çıkarmamalıyız. Genellikle ve bir çok kişi açısından kokusuz olarak nitelenebilecek bu ürünler bir kısım bünyeler tarafından hafif bir koku ile tanımlanabilir.

Kokusuz Böcek İlaçlarıyla ilgili daha fazla bilgi için Kokusuz Haşere İlaçları: Ürün Kullanım ve İlaçlama Bilgileri Makalemize başvurabilirsiniz.

İç ve Dış Mekanlarda Karasinek İlaçlarının Kullanımıyla İlgili Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? | Özel Durumlar | Sağlık | Uygulama Biçimi

Kokusuz Karasinek İlaçları (eğer karasineğe özel hedef haşere gözetilerek üretilmiş bir ürün değil ise) çok defa genel amaçlı, rezidüel haşere ilaçları olmaktadır. Rezidüel ve su bazlı formüller genellikle iç mekan ilaçları olarak tasarlanmışlardır. Hamam böceği, karınca, gümüşcün vb bir çok iç mekan haşeresinde bariyer ilaçlama yöntemiyle uygulandığında, son derece risksiz, güvenli ve solventleri sebebiyle koku sorunu üretmeyen ilaçlar olarak tercih edilirler. Ancak, karasinek ve sivrisinek gibi uçkun haşereler için iç mekanda kullanılması düşünüldüğünde, ilaçlanması gereken yüzeyler ve uçkun haşereye bağlı olarak değişecek ilaçlama biçimi sebebiyle bir takım güvenlik riskleri üretebilmektedirler. Bunlar nelerdir?

Dikkat edilirse yukarıda saydığımız bir kısım haşere için zemin-yüzey ilaçlaması bir biçimde sorunumuzu çözebilmekteydi. Zira mücadele ettiğimiz haşere zaten yürüyen haşere türüydü. Oysa karasinekler uçan haşerelerdir. Su Bazlı rezidüel ilaçların çalışma şekli itibarıyla kullanımında, haşere hareket veya konma güzergahlarına ve yüzeylere uygulama yapmak gerekir. Bu biçim ilaçlar kalıcı etkileriyle uygulandıkları yüzeyde silinmedikleri sürece belli bir müddet çalışmaya devam ederler. Zemine yaptığımız bir uygulamada bu açıdan bir sorun yoktur. Fakat karasinekler için aynı ilacı karasinek konma yüzeylerine ulaştırmak zorundayız. Duvarlar, eyya-dolap yüzeyleri vesaire, karasineklerin kondukları yüzeyleri düşününüz. Bu yapılabilir, mümkündür. Ancak, bu tip ilaçlar sıkıldıkları yüzeyde kurudukları zaman, mikro-nano ilaç partiküllerinin bir kısmı tutundukları yüzeylerden kopar ve havada yüzmeye başlarlar. Bu partiküller normal şartlarda aşırı maruz kalınmazsa sağlıklı ve cilt hassasiyeti olmayan kişiler açısından sorun yaratmayacaktır. Fakat, cilt hassasiyeti olan kişilerde ve aşırı maruz kalınma durumlarında, özellikle, göz kapakları, yanaklar kulak memeleri gibi hassas bölgelerde bir tür yanma ve kaşıntı hissi (cam yününün verdiği yanma ve kaşınma hissi gibi diye tarif edebiliriz) verebilmektedirler. Bu yanma ve kaşıntı çok defa 1-2 gün içinde kendiliğinden geçecektir. Bol soğuk su ile yıkamak da etkisini azaltacaktır. Ancak tıpkı cam yünü bulaşmasında nasıl ki su ile durulamak yanma ve kaşınma hissini tümüyle ortadan kaldırmıyorsa ve cam yünü kaynaklı yanma 1-2 gün sonra kendiliğinden geçiyorsa, aynı biçimde soğuk su ve sabunla yapılan yıkamada tümüyle sorunu gidermeyebilir. 

Diğer bir sorun olabilecek faktör ise... Bu ilaçları su ile seyreltip sıkıyoruz. Bunları iç mekanda duvarlara sıktığımızda, ilaçtan değilde (ilaçlar genellikle leke bırakmaz) duvarda birikmiş toz, kir vb yüzeylere sıktığımız su sebebiyle bu kirler çözülebilir ve duvarda akıntı halinde 'su lekesi' diyebileceğimiz lekeler olabilmesidir. Silinirse çok defa derhal geçmektedir.

Bu gibi bir takım sorunlar dikkate alınarak iç mekanlarda uygulama yine de yapılabilir. Ancak Haşere Market olarak tavsiyemiz odur ki, özellikle ailece yaşadığımız birinci dereceden yaşam alanlarımızda, evlerimizde bu uygulamayı yapmamaktır. Belki pencere pervazlarına, kapı civarlarına vb bölgelere kontrollü olarak uygulama yapılabilir, ancak daha fazlası vereceği fayda/vereceği zarar açısından pek efektif görünmemektedir.

Oysa dış alanlarda, balkonlarda, teraslarda, kameriyelerde, yazlık villa bahçelerinde bu biçim uygulamayı rahatlıkla yapabilirsiniz. Hatta villa yazlık vb evlerde yaşam zaten dış alanda geçmektedir. Karasinekler bizleri büyük oranda rahatsız etmektedir. Bu sebeple, karasineklerin konma yüzeyleri olan bina dış duvarlarını, ağaç gövdelerini, bahçe duvarlarını vb bölgeleri bu tip ilaçlarla ilaçlamak oldukça fayda verecektir. Açık alanda partiküllerin size rahatsızlık verecek kadar ulaşması da zordur. Dolayısıyla açık alanda fayda/zarar dengesi bu tip uygulamanın yapılması lehindedir.

Kokulu Karasinek İlaçları | Bu tip ürünler solventlerine bağlı olarak muhtelif biçimde buharlaşan ve ortamda koku yapan ürünlerdir. Bu ürünlerin kokusuz ilaçlar gibi kalıcılık ve koruyuculukları pek yoktur. Ancak çalışma biçimleri itibarıyla Karasinek için ani etkilidirler. Kokusuz İlaçlar ise daha yavaş çalışmaktadırlar. Özellikle belediyeler, askeriyeler, siteler, geniş açık alanlarda karasinek mücadelesi yürütmesi gereken besi çiftlikleri gibi işletmeler için en çok tercih edilen uçkun haşere ürünleridir. Araç arkası ULV cihazları, Blowerler, Mistblowerler, Termal veya soğuk sisleme makinaları ile kullanılmaya uygun bir çok türü mevcuttur. Ergin Karasinek mücadelesinde açık arazilerde düzenli periyotlarla uygulanabilir. Sağlık ve benzeri riski olan kişilerce özellikle kapalı iç mekanlarda kullanılması tavsiye edilmez.

Kokulu böcek ilaçlarıyla ve kullanımıyla ilgili daha fazla bilgi için Kokulu Haşere İlaçları: Ürün Kullanımı ve İlaçlama Bilgileri başlıklı makalemizden yardım alabilirsiniz.

Kokulu veya kokusuz sınıfta olsun Karasinek ilaçlarında 3 veya 2 aktifli kendinden karışım ilaçlar daha fonksiyonel ve başarılıdırlar, bu sebeple yoğun ve kronik haşere sorunu olan yerlerde bu tür ilaçları tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Yukarıda İç ve dış mekanlarda karasinek ilacı kullanımıyla ilgili dikkat edilmesi gerekenler başlığı altında verdiğimiz bilgiler, kokulu karasinek ilaçları için de aynıyla ve koku sebebiyle bir fazlasıyla geçerlidir.

Toz Granül Karasinek İlaçları | Toz karasinek ilacı olarak tasnif edilen ürünler kokusuz ve kokulu ilaçlarda olduğu gibi çalışmakta olup, genel farkları toz formunda genel amaçlı haşere ilacı olmalarıdır. Özellikle çöplük, gübrelik vb doğrudan karasinek üreme alanlarında kalıcılıkları yüksek olduğu için toz halinde, duster toz ilaç atma aparatı vasıtasıyla veya su ile eritilerek püskürtme yoluyla kullanılabilir.

Granül Karasinek İlacı olarak belirtilen ürünler ise sadece karasineğe özel üretilen ve karasinekler için çalışan ürünlerdir. Bu ürünler karasineği çekici feromonlar, cezbedici aktif gıda ajanları ve çalışma mekanizması farklı karasinek öldürücü etken maddeleri sebebiyle karasinek mücadelesinde özel bir yere sahip ilaçlardır.

1-Su ile eritilerek püskürtme yoluyla yüzeylere uygulama

2-Su ile eritilip koyu mayi bir kıvamda hazırlanan solüsyonun yüzeylere veya karton plastik vb aparatlara fırça ile sürülmesi ile uygulama

3-Su ile eritilerek belli kaplar içinde çekici karasinek tuzakları hazırlama biçiminde uygulamaları mevcuttur.

Bu ürünler maaliyetleri sebebiyle açık alan geniş arazi (buralarda kokulu denilen ilaçlar ve belediyelerin yaptıklarına benzer araç arkası makinalarla uygulamalar yapılır) ilaçlamasında pek tercih edilmez. Ancak restaurantlar, besihaneler, tavuk çiftlikleri, bahçeli evler ve çevrelerinde hedefe yönelik kullanıldığında son derece başarılı ve sınırlı bir alanda kullanıldığı için ise maaliyeti düşük halde olmakta ve tercih edilmektedir. Ahır ve besihanelerde yapışkan yakalayıcı karasinek karton tuzakları üzerine de çekici olarak belli aralıklarla püskürtüldüğü görülmüştür.

Larvasit Karasinek İlaçları ise karasinek larva mücadelesinde kullanılmak için üretilmiş ve ergin karasinek mücadelesinde destekleyici ilaçlardır. Karasinekler ahır, çöplük, gübrelik, foseptik vb alanlarda larva yoluyla ürerler. Larvasit ürünler en basit biçimiyle karasineği larva halinde yani doğmadan öldürmeye yöneliktirler. Bu ürünler tek başına veya -çok defa- ergin karasinek ilaçlarıyla karıştırılarak kullanılır.

Karasinek Mücadele Ürünleri | Bu bölümde EFK Karasinek Lambaları, bu yapışkan yakalayıcılı cihazlarda kullanılabilecek karton yapışkan tuzakları, karasinek yem ve tuzak kovalarını, hayvan barınaklarında kullanılan karasinek şerit bant yapışkan yakalayıcılarını, Ultraviole karasinek çekici lambaları ve cihazlarını bulabilirsiniz.

Son olarak bilinmesi gereken husus ise, Jel Haşere İlaçları hariç kokulu, kokusuz veya toz formu ilaçlar genellikle tüm haşereler için etkili genel amaçlı haşere ilaçlarıdır. Etken madde itibarıyla çok defa bir ürün tüm haşere türleri için çalışmaktadır. Ancak üretici firmalar etiketlerinde ürünle hedefledikleri haşereleri ve piyasa taleplerini dikkate alarak belli başlı haşereler için haşere resimlerini ve kullanım dozajlama bilgilerini vermekle yetinmektedirler. Tabi bazı ürünlerin sadece hedef haşereye yönelik olduğu ürünlerde vardır. Karasinek Granül İlaçları işte bu sınıftan ürünlerdir. Bu hususları dikkate alarak Haşeremarket olarak ürünlerin açıklamalarına tarafımızdan hangi haşereler için tavsiye edildiğine dair 'şu haşereler için tavsiye edilir.' başlığı ekledik. Dilerseniz tavsiyelerimiz doğrultusunda ilgili ürünü sipariş verip kullanabilirsiniz. Veya ürün resminden etiketine bakarak sizin bilginize göre bir ürün seçebilirsiniz.

Kara Sinek İlaçları Nasıl Kullanılır? | Karasinek İlaçlaması Nasıl Yapılır? | Karasinek ilaçlarını kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Haşere Market Olarak sitemizde 'tarım ilaçları' satılmamaktadır. Tüm ürünler Sağlık Bakanlığı Ruhsatlı 'halk sağlığı' sınıfı ilaçlardan oluşmaktadır. Ev, İşyeri vb insan yaşam alanlarında tarım ilaçlarının kullanılması yönetmelikçe yasaklanmıştır.

Ahırda Kara sinekler nasıl yok edilir? | En etkili karasinek ilacı nedir?Haşere İlaçlarını kullanırken İlk dikkat edilmesi gereken husus güvenliktir. İlaçların ve ilaçlama yaptığınız bölgelerin çocuklar ve hedef dışı canlılar (kedi köpek vb evcil hayvanlar) erişiminden uzak olduğundan emin olunuz. Diğer bir dikkat edilmesi gereken husus, Karasinek ilaçlarına mümkün olduğu kadar temastan kaçınmaktır. Bunun için plastik eldiven kullanabilirsiniz.

Tüm ilaçlar için ürün üzerinde kullanım ve dozajlama ibareleri verilmiştir. Bunları okuyunuz ve bu ibarelere uyunuz. Haşere Market olarak bizim profesyonel uygulayıcı tavsiyemiz tüm Karasinek ilaçlarını uyguladıktan sonra uygulanan kapalı mekanı en az 2 saat kapalı tutup ardından açıp havalandırıp temizlik yaparak girmenizdir.

Özellikle çiftlik site benzeri büyük arazilerin ilaçlamasında alanın büyüklüğüne göre açık alan ilaçlaması için kullanılabilen araç arkası veya araç üstü ULV ilaçlama makinalarını kullanmak hem verimlilik ve hem de maaliyeti düşürmek açısından ilaçtan tasarruf imkanı sağlar. Belediyeler bu tip cihazlarla mahalle ve arazi ilaçlamaları yapmaktadırlar. Daha küçük açık alanlar için sırt tipi veya çekçek tipi pulverizatör veya ULV cihazları tercih edilebilir. Bu tip makine ve cihazları sitemizde bulabilirsiniz.

Açık alan uçkun haşere ilaçlamasında kokulu ilaçların kullanımıyla ilgili daha fazla bilgi için Açık Alanlarda Kokulu Haşere İlaçları Nasıl Kullanılır? başlıklı makalemizden bilgi alabilirsiniz.

Restaurant, kafe ve gıda imalathaneleri gibi yerlerde UV Lambalı yapışkan tutuculu EFK sinek lambaları kullanılması yönetmelikçe zorunludur. Bu ürünleri sitemizde bulabilirsiniz.

Son bir husus olarak, Karasinek Mücadelesinde doğru ürünü doğru ve yeterli miktarda doğru bölgelere uyguladığınızdan emin olunuz. Haşere mücadelesinde en önemli husus ne kadar pahalı veya ucuz olduğuna bakmadan bir ürünü satın almak değil, onu doğru kullanmaktır.

İstanbul ve ilçelerinde uzman ziraat mühendisleri kontrolünde profesyonel karasinek ilaçlama hizmeti almak için bize ulaşın.
Uzman Tavsiyesi Karasinek İlaçları

k-othrine ' için arama sonuçları

112,50 TL

667,50 TL

120,00 TL

172,50 TL

112,50 TL

5.100,00 TL

- +
Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et