Mist İlaçlama Nedir ve Özellikleri;
Mist blower : Tüm fonksiyonlar ergonomik ve kullanımı kolay uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmektedir. Çoklu haşere ilaçlaması yapabilme özelliğiyle entegre ilaçlama makinesidir ( Mist blower – ULV- Pulvarizatör ) 3 bölüm şeklindedir.
Robotik Hareket : Yüksek hareket kabiliyetine sahip olan kumanda üzerinden kontrol edilebilen mekanizmalı otomotik robot sistemi ile birlikte personel ve zaman maliyetinden yüksek tasarruf sağlar
İlaçlama Özelliği :Nozul adetleri sayısının fazla olması sebebi ile çoklu İlaçlama atışı sağlayabilen mist blower .Güçlü atış başarısını yüksek basınçlı pompadan alarak .Turbo motor ( Rüzgarlı kasırgası ) ile birlikte yüksek basınçla ve rüzgarında etkisiyle ( 80 mikron ) çapında ( haşere ilacını ) sürükleyerek hedef noktaya ulaştırır . Küçük çift kabin araçlar dahil bütün araçlara uygun Şekilde yapılandırılmıştır .
-
2 farklı yoğunlukta püskürtme özelliği
-
Motor gücü 15 hp den 90 hp ye kadar ürünlerimizde kullanabiliriz.
-
Püskürtme uzaklığı 30 – 50 metre
-
Tank kapasitesi 200 litreden 1000 litreye kadar ( isteğe bağlı )
Kullanım Alanları : Çevre sağlığı uygulaması, bitki sağlığı uygulaması, rezidüel uygulaması, uçkun uygulaması, larva uygulaması gibi bir çok Halk sağlığını korumak amaçlı haşere ilaçlama uygulama faaliyetlerini yerine getirebilmektedir.
U.L.V Nedir ve Özellikleri;
U.L.V. ( Ultra Low Volume ) son derece ince püskürtme tekniği ile oluşturulan aerosol sisidir. Haşereleri yok etmede en az etken madde ile en üstün, kalıcı, etkili, gerçekçi ve en ekonomik mücadeleyi sağlar. U.LV tekniği ile oluşan zerrecikler 09-49 mikron büyüklüğündedir. Uçan ve yürüyen haşereleri anında etkiler , hızla yok eder ve çok uzun süre etki gücünü sürdürür.
Pulverizatör Nedir Özellikleri ;
Pülverizatörler, 30 – 50 metrelik hortumu ile aracın ulaşamayacağı en ücra köşeleri ister dağınık ister tek hedef olarak larva , çöp konteynırları vs ilaçlayabilirsiniz, depolarına konulan sıvı ilacı üzerlerindeki nozul yardımıyla damlalar şeklinde parçalayarak hedef yüzeylere (Haşereler, larva ( yumurtaları ) ileten tarımsal ve çevre sağlığı haşere mücadele makinesidir.
Çevre İlaçlamasını Ne Zaman Yapmalıyız.
Sivrisinek : Gündüz gün batımından sonraki ilk birkaç saat içinde kanadında ağırlık oluşacağından dolayı kontrolleri daha kolaydır. Bu sebepten dolayı sivrisinek mücadelesini gün batımından sonra akşam yapılmalıdır.
Karasinek :Sabah alacakaranlık sonunda ilk bir kaç saat içinde kanadında ağırlık oluşacağından dolayı kontrolleri daha kolaydır. Bu sebepten dolayı karasinek mücadelesini gün doğuşundan sonra sabah yapılmalıdır.
Diğer bir neden ise gün ışığı ilaçlama eğilimini aşağı indirir mikron seviyesindeki ilacın yere düşmesi daha kolay olur fakat gün batımından sonra ki ilaçlama daha yukarılara çıkmasını sağlar ve başarı oranı % 100 artar.
Arılar, ladybugs ve yusufçuklar gibi pek çok yararlı böcekler gün boyunca aktiftir. Bu sebepten dolayı ilaçlama saatlerine yukarıdaki gibi uyulmalıdır ve dikkat edilmelidir
Satış Sonrası Hizmet !!!